spinner

PF 2016

22:30 24.12.2015


Vážení zákazníci,

rok se s rokem sešel a už tu máme zase Vánoce. Za týden je Silvestr a přijde nový rok. Tímto bychom Vám chtěli popřát ať naleznete co nejvíce dárečků pod svým stromečkem a těšíte se ze svátků a volna co nejvíce! Také Vám přejeme úspěšný start do nového roku a skvělý celý zbytek roku. Toto PFko bych chtěl spíše směřovat jako ohlédnutí za tímto rokem a vysvětlím zde pár situací, které nejsou tak viditelné na první pohled.

Naše firma si za poslední rok prošla zkouškou ohněm. Byli jsme a stále i jsme terčem DDOS útoků, které ne a ne přestávat. Pro Vaši spokojenost jsme se snažili vyhradit co nejvíce prostředků, ovšem ani to i v některých situacích (kdy nás poskytovatel odstřihne, protože na nás jde DDOS) nestačilo. Snažíme se aktivně bránit proti DDOS útokům a zesilujeme ochrany co to jde. Věřte nám, že i pro nás je vždy takový útok nepříjemnou situací..

Během tohoto roku se nám také objevilo mnoho situací, ve kterých byl zákazníkům ukraden účet. My Vás pouze chceme upozornit, že z naší strany se snažíme dělat co nejvíce pro to, aby Vaše účty byly maximálně chráněny. Proto jsme zavedli druhou fázi ochrany, při které vyžadujeme doklady o platbách (které jsou nezaměnitelné). Z toho důvodu si prosím vždy doklad o platbě (zpětná SMS s kodem platby, výpis z paypalu či banky) schovávejte a mějte ho vždy bezpečně uložen tam, kde víte, že se k němu na 99,9 % nikdo nedostane.
Krom toho jsme také nasadili další opatření - kontrola aktuálního e-mailu, při změně na nový e-mail.

K těmto ochranám jsme také přidali možnost přiřadit uživatele k Vašim účtům a udělat z nich "spolumajitele", "adminy", či "pluginmastery". Toto vše zamezuje a dopomáhá k omezení krádežím serverů, jejich pokles je razantně znát! Během měsíce nám chodilo asi 20 - 25 ticketů s krádežmi účtů. V měsíci prosinec nám takových ticketů došlo za celých měsíc zatím 6, což je téměř 80% pokles.


Dále bych se chtěl vyjádřít k jednomu z našich asi největších úspěchů. Podařilo se nám do našeho systému integrovat systém pro nákupy Minecraft serverů dle výběru - na počet slotů, či na kapacitu RAM. Touto možností jsme se mohli přiblížit k téměř nemožné ceně - 6 Kč/slot na měsíc. Tímto jsme se tedy aktuálně stali nejlevnějšími na trhu a chceme tuto cenu aktivně držet. Naším cílem je Vám dodávat co nejkvalitnější servery a také ukázat, že ne vždy je nutná ta drahá cesta..
Aktivně se snažíme přidávat další balíčky k Minecraftu a nabízíme větší a větší rozmanitost balíčků.

Také pro Vás připravujeme neustále nějaké akce, zejména ty tématické. Aktuálním počinem z dílny našeho programátora je náš adventní kalendář, díky kterému jsme za do dnešního dne rozdali přes 220 000 kreditů (což odpovídá 220 000 Kč) a k tomu jsme Vaše servery prodloužili o více než 12 000 dnů. Každý den jsme tedy rozdali přes 9 000 kreditů a k tomu přes 500 dnů.

V neposlední řadě se aktuálně snažíme zaměřit na zlepšení našich služeb ze strany VPS, na které jsme Vám v rámci aktuálních svátků přidali slevu na Startup balíček, který aktuálně objednáte za 50 Kč (1.89 €) na měsíc.


Věříme, že i přes všechny problémy, které se u nás během tohoto roku vyskytly, s naší firmou vydržíte a budete i nadále našimi zákazníky.

Děkuji všem, kteří si zvládli přečíst mé ohlédnutí za rokem 2015 a těm odvážným, kteří to sem dočetli, přijďte si někdy popovídat s námi na naše TS. Rádi si s Vámi popovídáme o tom, co a jak tu děláme a třeba zrovna Vás napadne nějaké zlepšení, které bychom mohli provést. :)


Přeji Vám krásné prožití svátků Vánočních a šťastný nový rok.

Za celou Hicorii přeje, vedoucí Hicoria, Dominik Skála.

Kontakty

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • IČO: 05870313
  • DIČ: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Něco z našeho blogu

Kontakty

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • IČO: 05870313
  • DIČ: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Kontakty

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • ADRESA: Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší, Česká republika
  • IČO: 05870313
  • DIČ: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Nastavení cookies

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k umožnění funkcionalit sociálních sítí a k analýze provozu webových stránek. Informace o provozu a užívání webových stránek Vámi jsou sdíleny s našimi sociálními sítěmi, reklamními a analytickými partnery, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které o Vás sesbírali při užívání jejich služeb.