spinner

PF 2016

22:30 24.12.2015


Vážení zákazníci,

rok se s rokem sešel a už tu máme zase Vánoce. Za týden je Silvestr a přijde nový rok. Tímto bychom Vám chtěli popřát ať naleznete co nejvíce dárečků pod svým stromečkem a těšíte se ze svátků a volna co nejvíce! Také Vám přejeme úspěšný start do nového roku a skvělý celý zbytek roku. Toto PFko bych chtěl spíše směřovat jako ohlédnutí za tímto rokem a vysvětlím zde pár situací, které nejsou tak viditelné na první pohled.

Naše firma si za poslední rok prošla zkouškou ohněm. Byli jsme a stále i jsme terčem DDOS útoků, které ne a ne přestávat. Pro Vaši spokojenost jsme se snažili vyhradit co nejvíce prostředků, ovšem ani to i v některých situacích (kdy nás poskytovatel odstřihne, protože na nás jde DDOS) nestačilo. Snažíme se aktivně bránit proti DDOS útokům a zesilujeme ochrany co to jde. Věřte nám, že i pro nás je vždy takový útok nepříjemnou situací..

Během tohoto roku se nám také objevilo mnoho situací, ve kterých byl zákazníkům ukraden účet. My Vás pouze chceme upozornit, že z naší strany se snažíme dělat co nejvíce pro to, aby Vaše účty byly maximálně chráněny. Proto jsme zavedli druhou fázi ochrany, při které vyžadujeme doklady o platbách (které jsou nezaměnitelné). Z toho důvodu si prosím vždy doklad o platbě (zpětná SMS s kodem platby, výpis z paypalu či banky) schovávejte a mějte ho vždy bezpečně uložen tam, kde víte, že se k němu na 99,9 % nikdo nedostane.
Krom toho jsme také nasadili další opatření - kontrola aktuálního e-mailu, při změně na nový e-mail.

K těmto ochranám jsme také přidali možnost přiřadit uživatele k Vašim účtům a udělat z nich "spolumajitele", "adminy", či "pluginmastery". Toto vše zamezuje a dopomáhá k omezení krádežím serverů, jejich pokles je razantně znát! Během měsíce nám chodilo asi 20 - 25 ticketů s krádežmi účtů. V měsíci prosinec nám takových ticketů došlo za celých měsíc zatím 6, což je téměř 80% pokles.


Dále bych se chtěl vyjádřít k jednomu z našich asi největších úspěchů. Podařilo se nám do našeho systému integrovat systém pro nákupy Minecraft serverů dle výběru - na počet slotů, či na kapacitu RAM. Touto možností jsme se mohli přiblížit k téměř nemožné ceně - 6 Kč/slot na měsíc. Tímto jsme se tedy aktuálně stali nejlevnějšími na trhu a chceme tuto cenu aktivně držet. Naším cílem je Vám dodávat co nejkvalitnější servery a také ukázat, že ne vždy je nutná ta drahá cesta..
Aktivně se snažíme přidávat další balíčky k Minecraftu a nabízíme větší a větší rozmanitost balíčků.

Také pro Vás připravujeme neustále nějaké akce, zejména ty tématické. Aktuálním počinem z dílny našeho programátora je náš adventní kalendář, díky kterému jsme za do dnešního dne rozdali přes 220 000 kreditů (což odpovídá 220 000 Kč) a k tomu jsme Vaše servery prodloužili o více než 12 000 dnů. Každý den jsme tedy rozdali přes 9 000 kreditů a k tomu přes 500 dnů.

V neposlední řadě se aktuálně snažíme zaměřit na zlepšení našich služeb ze strany VPS, na které jsme Vám v rámci aktuálních svátků přidali slevu na Startup balíček, který aktuálně objednáte za 50 Kč (1.89 €) na měsíc.


Věříme, že i přes všechny problémy, které se u nás během tohoto roku vyskytly, s naší firmou vydržíte a budete i nadále našimi zákazníky.

Děkuji všem, kteří si zvládli přečíst mé ohlédnutí za rokem 2015 a těm odvážným, kteří to sem dočetli, přijďte si někdy popovídat s námi na naše TS. Rádi si s Vámi popovídáme o tom, co a jak tu děláme a třeba zrovna Vás napadne nějaké zlepšení, které bychom mohli provést. :)


Přeji Vám krásné prožití svátků Vánočních a šťastný nový rok.

Za celou Hicorii přeje, vedoucí Hicoria, Dominik Skála.

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Something from our blog

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • ADDRESS: Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší, Czech republic
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Cookies Settings

We are using cookies for personalization of content and ads, to enable networks available by social networks and for analysis of the traffic on the website. Information about traffic and usage of the website are shared with our soucial networks, ad and analytical services.