spinner

Více muziky za méně peněz! | More for less!

02:04 13.10.2017
Vážení zákazníci,

Připravili jsme si pro Vás větší várku aktualizací, které Vám budeme postupně odhalovat. Téměř celé prázdniny jsme pracovali na našich dedikovaných serverech za účelem zvýšení výkonu, jednoduchosti a přijatelnosti. Věříme, že se nám tato úprava povedla a my Vám ji nyní představíme!

Provedli jsme razantní aktualizaci serverů. Nejprve jsme pro Vás zjednodušili objednávku. Servery M300 jsme sjednotili pod jeden typ, kdy si nyní stačí rozlišit mezi SSD a HDD verzí. Tím se nám v objednávce uvolnilo dostatek místa pro nový typ dedikovaného serveru, kterým je M710. Tento nový, výkonný dedikovaný server je vhodný na pracovní stanice, na provádění různých výpočtů, na výkonnější herní server, prostě cokoliv si zamanete!

Co je bonusem? Přidali jsme pro Vás v této aktualizaci více operačních systémů, které si můžete nainstalovat. Přidali jsme desktopové verze OS Debian 9 a Ubuntu 16.04. Mimo jiné jsme pro Vás také připravili skvělou novinku a tou je možnost vytvořit si subdoménu k dedikovanému serveru.
Ke každému Vámi zakoupenému dedikovanému serveru, ale i ke všem nově vytvořeným GS se Vám vytvoří doména ve tvaru nsID.mycloud.ws, kde ID je ID Vašeho serveru.
To ale není vše! Jako bonus k ní také obdržíte SSL a veškerý provoz je nyní automaticky směřován přes HTTPS. Na tomto všem Vám poběží webová administrace Vašeho dedikovaného serveru. To platí pro serverovou verzi OS i desktopovou verzi. U desktop verze budete moci ještě přistupovat přes aplikaci zvanou NoMachine, aplikace je kompletně zabezpečená, údaje k ní obdržíte e-mailem. To samé platí pro přístup přes výše zmíněnou doménu.

Děkujeme že jste stále s námi.
Tým Hicoria;



===== EN VERSION BELOW =====

Dear customers,

we've just prepared a pack of updates just for you, which will be released step by step. We've been working on our dedicated servers almost all our summer holidays in order to improve their performance, simplicity, stability, acceptance. We believe that we've managed that quite well and we are ready to introduce them to you!

There are lots of things that we've done under the hood. First of all, the order is simpler, M300 servers are under one section, where you can choose between HDD and SSD version. Due to this, we have created a space for another dedicated server, which is the BEAST, M710 with Intel XEON processor! This server is best for game server hosting, mining or other services!

BONUS! We have added several new operating systems, for example desktop versions of Ubuntu and Debian. We have also added the availability to create custom DNS, which is automatically created from ID of your server in this format: nsID.mycloud.ws (where ID is ID of your server).
That is not everything! As a next bonus, you will receive SSL certificate to this domain and all your traffic is forwarded to HTTPS. You can use it to access your web admin. This works for server and desktop version of OS. What is more, desktop can be accessed by NoMachine protocol (application), all the data to the server are sent in the e-mail, all the informations needed are in the wiki how-tos.

Thank you for your patience!

Sincerely, Team Hicoria

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Something from our blog

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • ADDRESS: Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší, Czech republic
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Cookies Settings

We are using cookies for personalization of content and ads, to enable networks available by social networks and for analysis of the traffic on the website. Information about traffic and usage of the website are shared with our soucial networks, ad and analytical services.