spinner

Zero Damage - Partner

16:29 29.02.2016
Vážení zákazníci,

dnes jsme si pro Vás připravili představení týmu Zero Damage. S tímto týmem máme tu čest spolupracovat od poloviny letošního února.

Zero Damage můžete znát hlavně v případě, že sledujete naší CS:GO scénu, kde se pravidelně umísťují na předních pozicích. Do budoucna mají v plánu se dostat na špici i v dalších e-sport hrách. Velké plus tohoto týmu je přístup managementu k hráčům a díky tomu je tento tým stabilní.

Na závěr zde máme rozhovor s Lukášem „SETYY“ Hrabcem, který je manažerem týmu Zero Damage. Tímto mu děkujeme za čas, který si na nás udělal.

1. Nejdříve by bylo dobré, abyste naším zákazníkům představil vaší organizaci, máte prostor.

Zero Damage je česká organizace, která sdružuje mladé lidi se zaměřením na online počítačové hry.


2. V čem momentálně vidíte silnou a naopak slabou stránku týmu?

Naše nejsilnější stránka je CS:GO sekce, která nás reprezentovala na Y-GAMES v Bratislavě (3. místo), MČR Brno 2015 (5. místo) a Quietus day, který se konal ve Starém Městě u Zlína (2. místo).
Určitě bych měl zmínit benefity, které tento tým dostává. Do začátku jsme koupili týmové auto. (Mercedes benz cdi 3.0) Mají proplacené ubytování, startovné a samozřejmě zrealizované bootcampy.

V nejbližší době bychom měli dát do výroby návrhy týmového oblečení. Slabou stránku organizace nemá, pouze naše CS:GO sekce má občasné lehké sklony k alkoholismu. (smích)


3. Jaké máte plány do budoucna s týmem?

Klademe si reálné cíle. Proto se pro tento rok budeme snažit udržet na pomyslné špici Česko slovenské scény. Především bychom chtěli vstoupit do podvědomí našim fanouškům a komunitě jako takové. Proto jsme začali se sérii turnajů Zero Damage AIM Tournament. Pro další rok je naplánována první oficiální lan party pod taktovkou Zero Damage, ale na to je ještě poněkud brzo. Všechny důležité informace se dozvíte na naši facebookové stránce.


4. Na jakém nejbližším offline turnaji budete hrát a kde všude vás budeme moct potkat?

Na nejbližším asi Y-GAMES a potkat nás budete moct na veškerých větších akcích, kam se dostaneme přes kvalifikace tedy Asus Finals, MČR, TIGER MASTERS apod.


5. Je nějaká možnost se do týmu dostat? Kde vás mohou lidé kontaktovat, pokud by to chtěli zkusit?

Píše nám hodně lidí, co by chtěli reprezentovat naše barvy. Bohužel nejsou všichni tak úspěšní, jak bychom chtěli. Když chceme někoho podporovat, tak chceme, aby se naše podpora vrátila minimálně na výsledcích.


6. Jak hodnotíte dosavadní spolupráci s naším hostingem? Můžete poodhalit, co připravujete společně s naším hostingem?

Spolupráci mezi námi zatím nemůžu zhodnotit, protože jsme spolupráci uzavřeli před 5 dny. Samozřejmě na serverech už jsem si zahrál, neměl sem více než 40 ms ping. Můžete si vybrat i 128/64 tickový server. Samotná administrace je přehledná a suprově se v ní pracuje.
Připravujeme veřejné servery pro naše fanoušky díky Hicorii, kde si občas mohou zahrát i s hráči Zero Damage.


7. Chtěl byste něco sdělit naším zákazníkům?

Doufáme, že některým Vašim zákazníkům tento rozhovor něco přinesl, jestli už se rozhodují mezi Hicorii nebo jiným hostingem. Každopádně má u nás Hicoria velké plus díky komunikaci s manažerem, je neustále aktivní a kamarádský. Pokud byste se chtěli dozvědět o Zero Damage něco více. Navštivte naše facebook stránky: www.fb.com/zerodmgcom nebo naši oficiální stránku: www.zerodmg.com.


Na závěr se můžete kouknout na fotky triček, mikin či auta, které má CS:GO tým k dispozici.

https://upload.hicoria.com/files/PBW4kJGH.jpg

https://upload.hicoria.com/files/z31GtN1F.png

https://upload.hicoria.com/files/MZR7cnmS.png

https://upload.hicoria.com/files/bgCmZpH1.png

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Something from our blog

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

CONTACT US

  • Hicoria Hosting s.r.o.
  • ADDRESS: Úpická 460, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší, Czech republic
  • VAT ID: CZ05870313
  • E-mail: hicoria@hicoria.com
  • Spisová značka: C 39034 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové

Cookies Settings

We are using cookies for personalization of content and ads, to enable networks available by social networks and for analysis of the traffic on the website. Information about traffic and usage of the website are shared with our soucial networks, ad and analytical services.